Intex Downy luchtbed - tweepersoons

Niet op voorraad, levertijd onbekend
SKU
64763
€ 25,10

Het Intex Downy is het ideale outdoor luchtbed. Robuust, stevig en met een ingebouwde voetpomp. Je hebt geen losse pomp of elektriciteit meer nodig voor dit Intex Downy luchtbed. Luchtbed uitvouwen, even pompen met de voet en je slaapplek is gereed.

Productinformatie

Intex

Dit Downy tweepersoons luchtbed is onderdeel van de Intex Dura Beam Standard serie. Betaalbare luchtbedden van een superieure kwaliteit. Het Intex Downy is dan ook niet zomaar een luchtbed; de binnenkant is voorzien van Fiber-Tech technologie: duizenden polyester vezels die zorgen voor een optimale lichaamsondersteuning en perfect slaapcomfort. Gemaakt van sterk materiaal en voorzien van praktische features, zoals de ingebouwde voetpomp. Het Intex Downy is een ideaal luchtbed voor elk type gebruik.

Voordelen
 • Ideaal kampeerluchtbed
 • Met ingebouwde voetpomp
 • Geen losse pomp of stroom nodig
 • Na gebruik snel leeg dankzij grote 2-in-1 ventiel
Details
  • Formaat: 152 x 203 cm*
  • Hoogte: 25 cm
  • Opblaastijd: 4½ minuut*
  • Gewicht: 4,5 kg
  • Ingebouwde voetpomp
Tips
  • Gebruik een beschermhoes of hoeslaken voor extra isolatie.
  • Het luchtbed kan eventueel ook met een aparte (elektrische) pomp worden opgeblazen.

Luchtbed met voetpomp


Ingebouwde voetpomp


In Intex Downy luchtbed zit een ingebouwde voetpomp. Door hier met je voet op de duwen pomp je het luchtbed op. Je hebt dus luchtbed en pomp in één; ideaal wanneer je zo licht mogelijk wilt reizen en geen zin hebt om een losse pomp te nemen. De ingebouwde voetpomp is licht van gewicht en zit in een hoekje van het luchtbed bij het voeteneind, zodat je er tijdens het slapen niets van merkt.Fiber-Tech® Technologie


Wanneer je op een luchtbed met Fiber-Tech technologie slaapt lig je niet zomaar op een bed gevuld met lucht. De binnenkant van het luchtbed bestaat uit duizenden polyester vezels die van de boven- naar de onderkant lopen. Deze draadjes zorgen voor perfecte stabiliteit en een uitstekende ondersteuning van het lichaam. De duurzame Fiber-Tech vezels rekken niet uit na verloop van tijd, waardoor je telkens weer even comfortabel zal slapen als de eerste keer.


Fiber-Tech technologie

* Aangezien het om een opgeblazen product gaat zijn de afmetingen van een luchtbed altijd bij benadering. De gegeven opblaastijd is een gemiddelde, dit hangt af van de gewenste stevigheid van het luchtbed.

Air Lock

Air Lock®

Alle Intex luchtbedden worden in de fabriek getest op luchtdichtheid. Ze ondergaan verschillende testen om de kwaliteit te waarborgen zodat ze allemaal 100% luchtdicht de fabriek uitgaan.

Garantie

De garantie op dit Intex luchtbed is 3 maanden. Gaat je luchtbed binnen deze tijd kapot door een fabricagefout? Neem dan contact op met onze serviceafdeling.

Specificaties
Meer informatie
SKU 64763
Materiaal product PVC
Merk Intex
Model Downy Queen Airbed with Foot BIP
Kleur Groen, grijs
Gewicht 4,5 kg
Afmetingen (LxBxH) 203 x 152 x 25 cm
Maximale belasting 272 kg
Garantie 3 maanden
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Intex Downy luchtbed - tweepersoons
Uw waardering