Intex PremAire II luchtbed - tweepersoons

Waardering:
90%
free deliveryGratis verzending!
fast delivery
default
64926ND

Het PremAire II is absoluut het paradepaardje van de Intex luchtbedden. Het luxueuze luchtbed, voorzien is van de meest revolutionaire technische snufjes, biedt je een slaapcomfort en gebruiksgemak dat geen ander luchtbed zal kunnen evenaren. Zachte luchtkussentjes bovenop zorgen ervoor dat je heerlijk zacht ligt, terwijl je lichaam optimaal ondersteund wordt dankzij de unieke Fiber-Tech® structuur binnenin het luchtbed. Bovendien blaast het luchtbed zichzelf op, dus jouw luxe slaapplek is zonder moeite (én in minder dan 5 minuten!) zo geregeld.

Handig voor erbij
€ 19,95
Op werkdagen voor 17.00 besteld, morgen in huis
+
-
Direct leverbaar
+
-
free deliveryGratis verzending!
Gratis verzending vanaf €50,-
Direct uit voorraad leverbaar
14 dagen niet goed, geld terug garantie
Bestel nu, betaal achteraf
Extra scherp geprijsd
Koop nu veilig met Thuiswinkel waarborg
Eenvoudig retourneren

Koop bij ons met het

Complete pakketten

Geen zin om alle bijhorende producten uit te zoeken die passen bij je product?

Kies eenvoudig en voordelig een van onze complete pakketten, door onze eigen specialisten samengesteld.

Productinformatie

Het PremAire II luchtbed heeft een aantal luxe extra's die het dé topper van de Intex PremAire serie maken. Het PremAire II heeft bijvoorbeeld een zeer luxe elektrische pomp met een handig controlepaneel waarmee je gemakkelijk de stevigheid van het luchtmatras kunt regelen. Verder heeft het PremAire II luchtbed een superzachte toplaag van kleine luchtkussentjes, bekleed met veloursachtig geflockt materiaal. Het luchtbed is gemaakt van zeer sterk, dubbellaags materiaal en de toplaag is bovendien waterdicht.

Voordelen
  • Comfortabele pillow-top toplaag
  • Luxe, ingebouwde elektrische pomp met USB aansluiting
  • Luchtbed is met een app te bedienen
  • Fiber-Tech® technologie voor goede ondersteuning
  • Zeer bestendig dubbellaags materiaal
  • Extra stabiel luchtbed
Details
    • Formaat: 152 x 203 cm*
    • Hoogte: 46 cm
    • Opblaastijd: 4 minuten*
    • Gewicht: 9,5 kg
    • Ingebouwde elektrische pomp
    • Inclusief draagtas
Tips
    • Gebruik een beschermhoes of hoeslaken voor extra isolatie.
    • Pas op met temperatuurverschillen, opwarmende lucht zet uit.
    • Bij het eerste gebruik moet het materiaal nog uitrekken, 's ochtends wat nieuwe lucht toevoegen is dan wellicht nodig.


Premaire pomp


Luxe ingebouwde pomp


Het Intex PremAire II heeft een krachtige ingebouwde pomp. Hiermee blaast het luchtbed zichzelf in enkele minuten op, en zuigt het zich na gebruik ook weer leeg. Deze special luxe PremAire uitvoering is voorzien van een praktisch controlepaneel waarmee de stevigheid van het luchtbed eenvoudig te regelen is met slechts één druk op de knop. Ook zit er een USB poort in, handig om bijvoorbeeld ‘s nachts je telefoon op te laden.



PremAire luchtbed app


App om het luchtbed te bedienen


Met een speciale app kun je alle functies van het luchtbed met je mobiel of tablet bedienen. Zet de pomp aan en blaas bijvoorbeeld wat extra lucht in het luchtbed, voor wat meer stevigheid. Gewoon terwijl je al op het luchtbed ligt, heel erg handig!



Fiber Tech


Fiber-Tech® Technologie


Wanneer je op een luchtbed met Fiber-Tech technologie slaapt lig je niet zomaar op een bed gevuld met lucht. De binnenkant van het luchtbed bestaat uit duizenden polyester vezels die van de boven- naar de onderkant lopen. Deze draadjes zorgen voor perfecte stabiliteit en een uitstekende ondersteuning van het lichaam. De duurzame Fiber-Tech vezels rekken niet uit na verloop van tijd, waardoor je telkens weer even comfortabel zal slapen als de eerste keer.


Premaire Pillow top


Pillow-top toplaag


Het slaapoppervlak van het Intex PremAire II luchtbed ligt zeer comfortabel. Het bestaat namelijk uit onderling verbonden banen van kleine luchtkussentjes. Deze luchtkussentjes zorgen voor een optimale verdeling van de lucht rond je lichaam zodat je heerlijk zacht ligt, zonder dat het luchtbed aan stabiliteit of ondersteuning moet inleveren.


* Aangezien het om een opgeblazen product gaat zijn de afmetingen van een luchtbed altijd bij benadering. De gegeven opblaastijd is een gemiddelde, dit hangt af van de gewenste stevigheid van het luchtbed.

Specificaties
Meer informatie
SKU64926ND
Kleur van het productGrijs
MerkIntex
ModelPremAire II - Queen
Gewicht9,5 kg
Afmetingen (LxBxH)203 x 152 x 46 cm
Maximale belasting272 kg
Garantie1 jaar
Reviews 46
Klantenreviews

Reviews 7 to 9 of 46 total

Pagina
Lijst per per pagina

Reviews 7 to 9 of 46 total

Pagina
Lijst per per pagina