Intex ThermaLux luchtbed - tweepersoons

Niet op voorraad, levertijd onbekend
SKU
64478NP
€ 161,70

Het ThermaLux is een van de meest luxe luchtbedden van Intex. Voorzien van een unieke en superzachte Microcell® toplaag die temperatuur-regulerend werkt: het houdt je koel tijdens warme nachten, en warm tijdens koude nachten. Dankzij dit ligoppervlak, en de vele andere luxe features, is het Intex ThermaLux het perfecte luchtbed om heerlijk comfortabel op te slapen, het hele jaar door.

Productinformatie

Het Intex ThermaLux tweepersoons luchtbed is een uitblinker wat betreft comfort, stabiliteit en duurzaamheid. Het ThermaLux luchtbedden zijn gemaakt van een sterk PVC en zijn binnenin voorzien van duizenden Dura-Beam® vezeldraadjes voor een optimale lichaamsondersteuning en een gegarandeerd goede nachtrust. Dankzij de ingebouwde elektrische pomp blaast het luchtbed zichzelf op, en kun je gemakkelijk de gewenste hardheid van het luchtbed aanpassen. Kortom, een Intex ThermaLux luchtbed staat gelijk aan ultiem slaapcomfort.

Voordelen
 • Zachte Microcell® toplaag, voor een perfecte slaaptemperatuur
 • Binnenstructuur met duizenden vezels voor optimale ondersteuning van het lichaam
 • Ingebouwde elektrische pomp
 • Comfortabele hoogte
Details
  • Formaat: 152 x 203 cm*
  • Hoogte: 51 cm
  • Opblaastijd: 4½ minuut*
  • Gewicht: 11 kg
  • Ingebouwde elektrische pomp
  • Inclusief draagtas
Tips
  • Warmte lucht zet uit! Pomp het luchtbed dus niet té hard op en pas op met grote temperatuurverschillen.
  • Bij het eerste gebruik moet het materiaal nog uitrekken, 's ochtends wat nieuwe lucht toevoegen is dan wellicht nodig.

Microcell toplaag PremAire ThermaLux


Microcell® toplaag ,voor de ideale slaaptemperatuur


Het Intex ThermaLux luchtbed zorgt voor een optimale temperatuur gedurende de hele nacht. Het ligoppervlak van het ThermaLux luchtbed is namelijk bekleed met extra zacht, drielaags polyester weefsel met ademende en absorberende kwaliteiten. Deze innovatieve Microcell® toplaag isoleert bij koude temperaturen, en absorbeert vocht en ademt juist bij warm en vochtig weer.

Het slaapoppervlak ligt niet alleen lekker zacht en comfortabel, maar het houdt je dus ook warm tijdens koude nachten en heerlijk fris en koel tijdens warme nachten. Dankzij dit unieke temperatuur-regulerend slaapoppervlak levert het Intex ThermaLux luchtbed een echt 4-seizoenencomfort op.Dura-Beam binnenstructuur


De binnenkant van het Intex ThermaLux luchtbed bevat sterke polyester draadjes die van de boven- naar de onderkant van het luchtbed lopen. Deze duizenden vezels, de Dura-Beams, zorgen voor perfecte stabiliteit en een optimale ondersteuning van het lichaam. Deze binnenstructuur met ondersteunde Dura-Beam vezels, ook wel de Fiber-Tech technologie genoemd, is een uniek kenmerk van deze Intex luchtbedden en een garantie voor een comfortabele slaapervaring.

Fiber-Tech Dura Beam binnenstructuur

Intex ThermaLux luchtbed


Comfortabele hoogte


Dit luchtbed is is een echte ‘hoogslaper’. Hij is maar liefst 51 cm hoog en daarmee is het Supreme Air-Flow een van de hoogste luchtbedden uit het Intex assortiment. Deze hoogte zorgt voor een zeer luxe ervaring, het is net alsof je in een echt bed ligt. Je zult niet snel het gevoel hebben dat je op de koude grond ligt. Bovendien maakt deze hoogte het in en uit bed stappen zeer gemakkelijk.Ingebouwde elektrische pomp


Het Supreme Air-Flow Plush luchtbed heeft een ingebouwde elektrische pomp, waarmee het luchtbed zichzelf oppompt. Steek de stekker in het stopcontact en het luchtbed blaast zich in slechts een paar minuten vol. Het snoer kun je daarna opbergen in het speciale vakje naast het ventiel zodat het niet in de weg ligt. ’s Ochtends doe je de stekker wederom in het stopcontact en zorgt de pomp ervoor dat je luchtbed in een oogwenk weer leeg en klaar om op te bergen is.


ThermaLux pomp


* Aangezien het om een opgeblazen product gaat zijn de afmetingen van een luchtbed altijd bij benadering. De gegeven opblaastijd is een gemiddelde, dit hangt af van de gewenste stevigheid van het luchtbed.

Air Lock

Air Lock®

Alle Intex luchtbedden worden in de fabriek getest op luchtdichtheid. Ze ondergaan verschillende testen om de kwaliteit te waarborgen zodat ze allemaal 100% luchtdicht de fabriek uitgaan.

Garantie

De garantie op dit luchtbed is 1 jaar. Gaat je luchtbed binnen deze tijd kapot door een fabricagefout? Neem dan contact op met onze serviceafdeling.

Specificaties
Meer informatie
SKU64478NP
Materiaal productPVC
MerkIntex
ModelThermaLux Queen Airbed
KleurZandkleurig
Gewicht11 kg
Afmetingen (LxBxH)203 x 152 x 51 cm
Maximale belasting272 kg
Afmeting verpakking41 x 54 x 26 cm
Garantie1 jaar
Reviews