Ingebouwde voetpomp

4 artikel(en)

Luchtbedden met ingebouwde voetpomp

Het oppompen van uw luchtbed is iets wat de meeste mensen niet doen. Gelukkig bedenken steeds meer fabrikanten handige ideeën om het oppompen van uw luchtbed te versimpelen. De ingebouwde voetpomp is hier een uitstekend voorbeeld van, de voetpomp zit al in uw luchtbed verwerkt en hoeft niet apart vervoerd te worden. Deze oplossing zal u veel zoekwerk schelen en bespaart tijdens bijvoorbeeld het backpacken uw schaarse ruimte.

 

Bij Luchtbedplaza.nl vindt u vooral luchtbedden met ingebouwde voetpomp van Intex. Intex is een merk dat bekend staat om haar hoogwaardige kwaliteit, duurzaamheid en innovatieve oplossingen voor een scherpe prijs. In het brede assortiment van Intex vindt u luchtbedden met ingebouwde voetpomp en luchtbedden met elektrische of batterijpomp. Daarnaast vindt u luchtbedden in tal van verschillende formaten en zowel eenpersoons als tweepersoons varianten. Alle luchtbedden worden standaard geleverd met één jaar fabrieksgarantie, deze garantie onderschrijft de kwaliteit van dit specialistische merk.

 

Juiste luchtbed met ingebouwde voetpomp kiezen

Doordat Luchtbedplaza.nl luchtbedden met voetpomp in verschillende soorten en maten levert is het altijd gemakkelijk kiezen. Om het keuzeproces te versimpelen is het belangrijk om eerst na te gaan of u samen of alleen op uw luchtbed wilt liggen. Er zijn namelijk zowel eenpersoons als tweepersoons luchtbedden met ingebouwde voetpomp verkrijgbaar. Tot slot zit er een verschil in de grootte van de luchtbedden. Wanneer u slechts een aantal nachtjes kampeert is een klein luchtbed mogelijk voldoende. Kampeert u meerdere weken? Dan wilt u waarschijnlijk het comfort van een groter luchtbed ervaren.

 

Betaalbare luchtbedden met ingebouwde voetpomp

Bij Luchtbedplaza.nl vinden we het belangrijk om kwaliteit te leveren en tegelijkertijd ook betaalbaar te zijn. Zo hebben wij uitstekende ervaringen met de luchtbedden met ingebouwde voetpomp van Intex. De luchtbedden zijn zowel geschikt voor thuis als tijdens het kamperen en worden standaard geleverd met één jaar fabrieksgarantie. Bekijk ons assortiment en bestel direct.

 

Luchtbed met ingebouwde voetpomp kopen

Luchtbedplaza.nl heeft bestellen heel eenvoudig gemaakt. U kunt onze producten in onze webwinkel bekijken en vervolgens direct in uw winkelmandje stoppen en bestellen. Voldoet een luchtbed met ingebouwde voetpomp toch niet aan uw wensen? Bekijk dan eens onze slaapmatten die zichzelf opblazen of kies voor een luchtbed met elektrische pomp.

 

Bestelt u voor 13:00? Dan kan uw bestelling vanavond al geleverd worden. Wanneer u later bestelt kunt u uw bestelling de volgende dag thuis verwachten. Bij bestellingen boven de €50,- worden er geen verzendkosten doorberekend. Voor vragen kunt u ons telefonisch en per e-mail bereiken. Neem contact op via 085-1044334 en info@mundo-recreatie.nl