Batterij pomp

4 artikel(en)

Luchtbedden met batterijpomp

Luchtbedden met batterijpomp zijn er net als andere luchtbedden in allerlei soorten en maten. Wanneer u met een batterijpomp werkt kunt u met het vermogen van een aantal simpele batterijen uw luchtbed oppompen. Zonder u in te spannen en volledig op de kracht van de pomp. Bij Luchtbedplaza.nl kunt u kiezen uit een luchtbed met meegeleverde of ingebouwde pomp. Zowel bij de ingebouwde als meegeleverde pomp wordt een batterijpomp gebruikt. Via Luchtbedplaza.nl vindt u verschillende luchtbedden met batterijpomp van Intex. Intex is een innovatief en tegelijk ook scherp geprijsd merk waar u voor allerlei luchtbedden terecht kunt.

 

Luchtbed met batterijpomp kiezen

Als het op een luchtbed met batterijpomp aankomt kunt u uit een aantal varianten kiezen. Bij Intex kunt u kiezen uit een eenpersoons luchtbed of tweepersoons luchtbed in verschillende formaten. Kiest u voor extra stabiliteit op ruwe ondergrond? Dan is het luchtbed van Intex met Dura Beam misschien interessant voor u. Het luchtbed kan zeer compact worden opgeborgen, heeft een ingebouwde batterijpomp en is opgebouwd uit materiaal dat uitermate comfortabel ligt. Wilt u een luchtbed met batterijpomp welke minder ruimte inneemt? Dan is het verstandig voor de kleinere luchtbedden van Intex te kiezen. Deze luchtbedden zijn bijvoorbeeld zeer geschikt om mee te backpacken.

 

Betaalbare luchtbedden met batterijpomp

Mogelijk verwacht u dat een luchtbed met batterijpomp zeer prijzig is. Gelukkig is dit niet het geval en kunt u bij een merk als Intex terecht voor een luchtbed van uitstekende kwaliteit dat tegelijk ook scherp geprijsd is. Bij Luchtbedplaza.nl hebben we er bewust voor gekozen om zowel de populairste merken als scherp geprijsde alternatieven aan te bieden.

 

Een luchtbed met batterijpomp kopen

Wanneer u een luchtbed met batterijpomp wilt kopen is dat uiterst eenvoudig. Allereerst plaatst u het luchtbed in uw winkelmandje en vervolgens winkelt u verder of rekent u de producten via onze beveiligde (SSL) pagina af. U kunt uw bestelling daar afrekenen met één van onze populaire betaalmethodes.

 

Lukt het u om voor 13:00 te bestellen? Dan kunt u uw bestelling vanavond al thuis verwachten. Wanneer u later bestelt wordt uw bestelling de volgende werkdag bezorgd. Heeft u vragen omtrent het bestelproces of specifiek over een luchtbed met batterijpomp? Wij helpen u graag verder. Bereik ons telefonisch via 085-1044334 of per e-mail op info@mundo-recreatie.nl.