Abonneren op RSS-feed

Luchtmatras

1 - 60 of 72

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Luchtmatrassen

Een luchtmatras is ideaal wanneer u gaat kamperen of voor een logeerpartijtje. Bij Luchtbedplaza.nl vindt u allerlei luchtmatrassen binnen verschillende prijscategorieën. Doordat wij bij Luchtbedplaza.nl breed georiënteerd zijn is het mogelijk om luchtmatrassen in verschillende formaten en modellen te bestellen. Zo kunt u luchtmatrassen vinden die speciaal geschikt zijn voor het kamperen, om mee te nemen op lange reizen of luchtmatrassen waar u gemakkelijk samen op kunt. Ook vindt u bij ons luchtmatrassen met ingebouwde (elektrische) pomp en luchtbedden die u met de hand kunt oppompen.

 

Juiste luchtmatras kiezen

Doordat er allerlei verschillende luchtmatrassen zijn wordt kiezen er niet gemakkelijker op. Wij raden u daarom aan om eerst na te denken over de manier waarop u uw luchtmatras wilt gebruiken en of u uw luchtmatras frequent wilt gebruiken. Gaat u ieder jaar met uw partner kamperen en blijven jullie vaak een tijdje op dezelfde camping? Dan zijn waarschijnlijk de luxe tweepersoons luchtbedden het meest interessant. Denk aan de Pillow Rest Deluxe, een luxe luchtbed om samen op te liggen met bijgeleverde elektrische pomp. Zo kunt u ieder jaar weer comfortabel kamperen!

 

Gaat u een weekendje naar een festival? Dan is de Intex Class Downy mogelijk uw ideale luchtmatras. Dit luchtmatras is zeer scherp geprijsd en ideaal voor eenmalig gebruik. Door de uitstekende kwaliteit van dit eenpersoonsluchtbed kunt u deze variant echter ook gebruiken als er iemand komt logeren of tijdens kampeervakanties. De Intex Class Downy: een multifunctioneel luchtbed!

 

Betaalbare luchtmatrassen

Wanneer u een luchtmatras koopt heeft u daar mogelijk een bepaald budget voor gereserveerd. Via Luchtbedplaza.nl kunt u binnen specifieke prijscategorieën zoeken om een luchtmatras te vinden dat aan uw budget voldoet. 

 

Luchtmatras kopen

Heeft u een passend luchtmatras of luchtbed gevonden? Dan kunt u deze direct in uw winkelmandje plaatsen en bestellen. Luchtbedplaza.nl werkt met een (SSL) beveiligd afrekenproces en accepteert alle populaire betaalmethodes. Als uw luchtmatras toch niet geschikt blijkt is ruilen mogelijk of kunnen wij uw luchtmatras retour ontvangen en ontvangt u uw aankoopbedrag terug.

 

Bestellingen die u voor 13:00 maakt worden dezelfde dag verzonden. Bestelt u daarna? Dan kunt u uw bestelling de eerstvolgende werkdag thuis verwachten. Als u een orderwaarde van boven de €50,- bereikt wordt uw bestelling gratis verzonden.

 

Voor vragen kunt u ons tijdens kantoortijden op ieder moment bereiken. U neemt contact met ons op via 085-1044334 of info@mundo-recreatie.nl