Motorpomp

41 artikel(en)

Motorpomp luchtbedden

Indien er geen bed of matras beschikbaar is biedt een luchtbed de ideale oplossing. Een makkelijk te gebruiken en licht te vervoeren matras dat waar dan ook kan worden opgeblazen. Met een luchtbed kunt u van iedere plek een slaapplek maken. Om het gebruiksgemak van een luchtbed te vergroten kun u gebruikmaken van een elektrische motorpomp. Deze pompt in een mum van tijd het luchtbed vol met lucht. Hierdoor hoeft u zichzelf niet in te spannen en heeft u snel en gemakkelijk een slaapplaats.

Een luchtbed met motorpomp: zeer gemakkelijk

Een nadeel van een luchtbed is dat het opgepompt moet worden. Een luchtbed zonder lucht erin is niet veel meer dan een lap plastic. Een luchtbed zelf oppompen kost echter veel moeite, tijd en is een vermoeiend proces. Constant diep inademen en de lucht in het luchtbed blazen kost veel kracht. Ook met een manuele pomp of een voetpomp kost het nog redelijk wat kracht en tijd om een luchtbed op te pompen. Als het al laat is, of als u een eind heeft gereisd, is lichamelijke arbeid natuurlijk het laatste waar u op zit te wachten. Maar om wel een slaapplek te hebben is het noodzakelijk dat het luchtbed gevuld wordt.

De perfecte oplossing hiervoor is de elektrische motorpomp. U sluit een eenvoudige 230 Volt pomp aan op het ventiel van het luchtbed. Vervolgens wordt het luchtbed in een mum van tijd volgepompt, zonder dat u daar zelf iets aan hoeft te doen. Vaak kan de pomp het luchtbed ook weer leeg laten lopen, waardoor u zich ook niet in bochten moet wringen om het laatste restje lucht uit het bed te krijgen.

Luchtbedden met een elektrische pomp zijn uitermate geschikt voor thuisgebruik, maar bijvoorbeeld ook op de wat luxere camping, waar elektriciteit beschikbaar is.