Outwell Slaapmatten

20 artikel(en)

Outwell slaapmatten

Outwell slaapmatten zijn geschikt voor kampeervakanties en andere gelegenheden. De slaapmatten liggen uiterst comfortabel doordat er met speciaal schuim gewerkt is dat zichzelf opblaast. De matten worden daardoor iets dikker en liggen comfortabeler dan u normaal van een slaapmat gewend bent. Daarnaast zijn de slaapmatten van Outwell zeer eenvoudig op te bergen. Als u de lucht heeft verwijderd uit een Outwell slaapmat is het mogelijk deze in de bijgeleverde draagtas op te bergen.

 

Doordat er in de schuimlaag van een Outwell slaapmat losse compartimenten zijn aangebracht is voldoende isolatie gegarandeerd. Bij een koude ondergrond zal uw lichaam dan ook nog steeds warm blijven. Doordat de slaapmatten van Outwell zichzelf opblazen is er geen pomp benodigd.

 

Juiste Outwell slaapmat kiezen

Wanneer u voor Outwell kiest zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kunt u kiezen uit een eenpersoons slaapmat, een tweepersoons slaapmat, tal van verschillende diktes en allerlei formaten voor bijvoorbeeld kinderen of volwassenen.

 

Wanneer u kiest voor een dunnere variant zult u merken dat deze eenvoudiger zijn op te bergen. De dunnere varianten zijn licht van gewicht en eenvoudig op te rollen. Voor meer comfort zal een dikkere Outwell slaapmat het best passen. Luchtbedplaza.nl biedt Outwell slaapmatten tot 10 cm dik aan.

 

Zoekt u naar meer slaapcomfort dan met een slaapmat mogelijk is? Uniek zijn de alles-in-één pakketten. Wij bieden complete slaapsystemen van Outwell aan waarbij een luchtbed met hoeslaken en dekbed gecombineerd is.

 

Betaalbare slaapmatten van populaire merken

Bij Luchtbedplaza.nl vinden we het belangrijk om kwaliteit voor de juiste prijs te bieden. Zo vindt u in ons assortiment naast Outwell slaapmatten ook slaapmatten van Easy Camp. Ook Easy Camp biedt slaapmatten van verschillende diktes en zowel eenpersoons als tweepersoons varianten. Doordat Luchtbedplaza.nl volledig online actief is worden er weinig kosten gemaakt en betaalt u voor merken als Outwell en Easy Camp minder dan normaal.

 

Outwell slaapmat kopen

Wilt u en Outwell slaapmat kopen? Dan kunt u deze in uw winkelmandje doen en vervolgens direct afrekenen. Wanneer u liever even verder kijkt is dat uiteraard ook mogelijk! Via Luchtbedplaza.nl vindt u immers een breed assortiment aan luchtbedden en slaapmatten.

 

Luchtbedplaza.nl werkt met een beveiligde (SSL) afrekenpagina. U kunt daardoor veilig bestellen en betalen. Bestelt u voor 13:00? Dan kunt u uw bestelling al ’s avonds thuis verwachten. Volledig gratis als u een orderwaarde van boven de €50,- bereikt. Wanneer u later bestelt ontvangt u uw bestelling de volgende werkdag. Heeft u vragen? Wij helpen u graag! U kunt ons bereiken via 085-1044334 of info@mundo-recreatie.nl.