Outwell Self-inflating Dreamboat Double Slaapmat

Niet op voorraad
SKU
290060
€ 299,95

De Outwell Self-inflating Dreamboat Double is een zeer dikke tweepersoons slaapmat voor optimaal slaapcomfort. De slaapmat kan compact verpakt worden zodat transport makkelijk verloopt. 

Productinformatie

De Outwell Self-inflating Dreamboat Double slaapmat is een zeer comfortabele slaapmat van 7,5 cm dik. Ondanks de comfortabele dikte blijft de slaapmat erg licht te vervoeren. De bijgeleverde opbergzak zorgt voor gemakkelijk opbergen. De slaapmat is voorzien van extra grote horizontale kanalen die zich vullen met lucht. Deze kanalen zorgen ervoor dat de slaapmat comfortabel ligt. De bovenlaag van de slaapmat is voorzien van een soft-on-skin laag. Hierdoor voelt de slaapmat fijn aan. Door het platte ventiel is de slaapmat snel opgeblazen en gebruiksklaar. Verder is de slaapmat voorzien van een anti-slip rand zodat de slaapmat niet wegschuift. 

Bij de slaapmat wordt een handige opbergtas geleverd die het transport en opbergen makkelijk maakt. 


Over Outwell

Outwell is onderdeel van het Deense familie bedrijf Oase Outdoors, de expert op het gebied van kampeerbehoeften. Hierdoor is de collectie slaapzakken en slaapmatten nauwkeurig samengesteld. Met een breed assortiment aan slaapmatten is er voor elk persoon een geschikte slaapmat beschikbaar. Met een Outwell slaapmat kiest u voor kwaliteit!

Specificaties
Meer informatie
SKU 290060
Merk Outwell
Afmetingen (LxBxH) 198 x 132 x 7.5 cm
Gewicht 3900 g
Pakmaat 70 x 26 cm
Samenstelling Top: 50D Stretch 100% Polyester, Bodem: 75D 100% Polyester
Model Self-inflating Dreamboat Double
Garantie 2 jaar
Reviews