Intex Pillow Rest Deluxe luchtbed - tweepersoons

Waardering:
97% of 100
Niet op voorraad, levertijd onbekend
SKU
64136np
€ 54,95

Het Intex Pillow Rest Deluxe is een zeer luxe tweepersoons luchtbed. Het luchtbed is voorzien van alle technieken om het slapen zo comfortabel mogelijk te maken. Een absolute topper qua stabiliteit en slaapcomfort, en dan ook nog met een ingebouwde elektrische pomp en een verhoogd hoofdeinde. Van alle gemakken voorzien!

Productinformatie

Het Pillow Rest luchtbed is multifunctioneel. Je kunt het binnenshuis gebruiken, wanneer je bijvoorbeeld gaat logeren. Of je neemt het juist mee naar buiten, wanneer je gaat kamperen. De interne structuur van het luchtbed, bestaande uit duizenden vezeldraadjes, zorgen voor een perfecte ondersteuning van het lichaam. Het ingebouwde hoofdkussen zorgt nog eens voor extra slaapcomfort. Met het Pillow Rest luchtbed ben je verzekerd van een goede nachtrust, waar je ook slaapt.

Voordelen
 • Integraal hoofdkussen
 • Zeer stabiel luchtbed
 • Fiber-Tech® technologie voor goede ondersteuning van het lichaam
 • Luchtbed pompt zichzelf op
 • Zachte, veloursachtige toplaag
Details
  • Formaat: 152 x 203 cm*
  • Hoogte: 42 cm
  • Opblaastijd: 3¼ minuut*
  • Gewicht: 8,25 kg
  • Ingebouwde elektrische pomp
  • Inclusief praktische draagtas
Tips
  • Geen stroomvoorziening? Het luchtbed kan ook met een hand- of voetpomp worden opgepompt.
  • Bij het eerste gebruik moet het materiaal nog uitrekken, 's ochtends wat nieuwe lucht toevoegen is dan wellicht nodig.


Fiber-Tech© Technologie


Fiber-Tech® Technologie


Wanneer je op een luchtbed met Fiber-Tech technologie slaapt lig je niet zomaar op een bed gevuld met lucht. De binnenkant van het luchtbed bestaat namelijk uit duizenden polyester vezels die van de boven- naar de onderkant lopen. Deze draadjes zorgen voor perfecte stabiliteit en ondersteunen het lichaam optimaal. De duurzame Fiber-Tech vezels rekken niet uit na verloop van tijd, waardoor je telkens weer even comfortabel zal slapen als de eerste keer.Ingebouwd hoofdkussen


Het Intex Pillow Rest luchtbed heeft een ingebouwd hoofdkussen. Deze verhoging van het hoofdeinde ligt niet alleen comfortabel, het is ook nog eens zeer praktisch omdat je geen losse kussens meer hoeft mee te nemen. Wil je toch graag nog een extra hoofdkussen gebruiken? De verhoging zorgt ervoor dat je kussen ’s nachts niet via de bovenkant van het bed schuift. Erg handig!

Pillow Rest hoofdkussenExtra stabiliteit


Extra stabiliteit


Dankzij de met lucht gevulde rand rondom de onderkant blijft dit luchtbed stabiel op zijn plaats liggen. De rand zorgt er namelijk voor dat het bed niet kantelt wanneer je aan de zijkant gaat liggen. Aan de bovenkant van het luchtbed, rondom het slaapoppervlak, zit eenzelfde rand. Deze rand zorgt ervoor dat jij zelf ook stabiel ligt, en niet zomaar uit bed rolt wanneer je 's nachts wilt omdraaien.Comfortabele hoogte


Het Intex Pillow Rest luchtbed is 46 cm hoog, een comfortabele hoogte. De hoogte is gelijk aan dat van een normaal bed en zorgt voor een extra luxe gevoel. Je zal niet snel het gevoel hebben dat je op de koude grond ligt. En dat niet alleen, de hoogte maakt het in en uit bed stappen zeer gemakkelijk.


Bedhoogte


Pillow Rest pomp


Ingebouwde elektrische pomp


Het Pillow Rest luchtbed heeft een ingebouwde elektrische pomp, waarmee het luchtbed zichzelf oppompt. Steek de stekker in het stopcontact en het luchtbed blaast zich op, in slechts een paar minuten! Daarna kun je de stekker in het speciale opbergvakje naast het ventiel stoppen, zo struikel je niet over het snoer. ’s Ochtends steek je de stekker wederom in het stopcontact en zorgt de pomp ervoor dat jouw luchtbed in een oogwenk weer leeg en klaar om op te bergen is.Inclusief handige draagtas


Het Intex Pillow Rest luchtbed wordt geleverd met een zeer praktische draagtas. Wanneer het luchtbed leeggelopen is, is het zeer compact op te vouwen. Daarna past het zo in de meegeleverde tas. De draagtas is vooral heel praktisch, makkelijk om het luchtbed overal mee naar toe te nemen en makkelijk om het luchtbed in op te bergen.

Draagtas

* Aangezien het om een opgeblazen product gaat zijn de afmetingen van een luchtbed altijd bij benadering. De gegeven opblaastijd is een gemiddelde, dit hangt af van de gewenste stevigheid van het luchtbed.

Air Lock

Air Lock®

Alle Intex luchtbedden worden in de fabriek getest op luchtdichtheid. Ze ondergaan verschillende testen om de kwaliteit te waarborgen zodat ze allemaal 100% luchtdicht de fabriek uitgaan.

Garantie

De garantie op dit Intex luchtbed is 6 maanden. Gaat je luchtbed binnen deze tijd kapot door een fabricagefout? Neem dan contact op met onze serviceafdeling.

Specificaties
Meer informatie
SKU64136np
Materiaal productPVC
MerkIntex
ModelDeluxe Pillow Rest Queen
Gewicht8,25 kg
Afmetingen (LxBxH)203 x 152 x 42 cm
Maximale belasting270 kg
Afmeting verpakking37 x 46 x 18 cm
Garantie6 maanden
Reviews 3
Klantenreviews

3 producten(en)

Toon per pagina
 1. Intex Pillow Rest Deluxe luchtbed - tweepersoonsIntex Pillow Rest Deluxe luchtbed - tweepersoons 54.95
  Kwaliteit

  Geschreven door Gepost op

  9.6/10
  96%
  Ligcomfort
  100%
  Kwaliteit
  100%
  Gebruiksgemak
  80%
  Prijs
  100%
  Algemene beoordeling
  100%

  Gemakkelijk , en goede kwaliteit, ben heel te vrede over .Alles naar wens

 2. Intex Pillow Rest Deluxe luchtbed - tweepersoonsIntex Pillow Rest Deluxe luchtbed - tweepersoons 54.95
  Een Pilow Rest Deluxe-Tweepersoonsluchtbed gekocht

  Geschreven door Gepost op

  10/10
  100%
  Ligcomfort
  100%
  Kwaliteit
  100%
  Gebruiksgemak
  100%
  Prijs
  100%
  Algemene beoordeling
  100%

  Mijn beoordeling over dit product is positief te noemen mede door dat de ontwerper zich er van bedacht heeft er een persoonlijke tint er aan te geven die gericht is op het comfort met in achtneming van een zeer goede nacht rust ...en daar in is deze zeer goed geslaagd !!!
  Vroeger ( 1965 ) lag ik op een luchtbed waar je snel wakker werd door de profielen van het luchtbed en ik ook enigszins last kreeg van mijn rug .
  Daar is nu meer over na gedacht en keihard aan gewerkt om dit tot een top product te maken ...echt waar ..je ondervind er een super goede nacht rust op zonder storende elementen ..een echt goed ontwikkeld top product ....tenminste als je aan de voorschriften houd die op de beschrijving zijn mede gedeeld.
  Het is ook een gemaks vriendelijk product ook mede door dat het zich zelf in een paar luttele minuten vol pompt met lucht via de ingebouwde luchtpomp.
  En ook het opbergen van dit product is goed over na gedacht ..je krijgt er een tas bij waar je het product na het leeg te hebben laten gelopen en te hebben op gerold....in kunt stoppen ...dat ook weer gemaks vriendelijk is en je het zo in een kast op kunt ruimen voor een volgende aan gelegenheid .
  Teven zou ik willen aanraden om bij een bouwmarkt als onderlegger op de grond een paarden deken of zo U wilt een verhuisdeken aan te schaffen om klein oneffen heden op de vloer tegen te gaan die er voor zouden kunnen zorgen dat er onverwacht een lekkage zou kunnen ontstaan ...het is maar een idee !!

 3. Intex Pillow Rest Deluxe luchtbed - tweepersoonsIntex Pillow Rest Deluxe luchtbed - tweepersoons 54.95
  Pilow Rest de Delux 2 persoons luchtbed

  Geschreven door Gepost op

  9.6/10
  96%
  Ligcomfort
  100%
  Kwaliteit
  100%
  Gebruiksgemak
  100%
  Prijs
  100%
  Algemene beoordeling
  80%

  Alles subliem verpakt in een grote over doos al waar alles nogmaals verpakt was om met diverse artikelen te gelijk te verzenden
  MAAR.... in een oude gebruikte doos die op de hoek door een scherp voorwerp doorboord was .Op zich was het een dure transport doos van goede kwaliteit maar ik raad de leverancier aan voor het te versturen pakket de doos te controleren om schade aan dergelijke te voor komen en zo meer tevreden klanten over te houden..... dit is nu in de eerste instantie een twijfel geval of dat het product niet lek was ...dat was gelukkig niet zo .
  einde citaat
  een tevreden klant !!

3 producten(en)

Toon per pagina